Hussy: Ny torsdagsklub

Ud med kæmpesuccessen Villains Club – ind med en ny og forbedret version af Rust’s torsdagsklub. De kalder det for den nye frække pige i klub-kuldet, som sætter etablerede såvel som nye navne i scene, som nok skal få Guldbergsgade til at syde, når der spilles op til dans med det bedste fra de elektroniske hylder.

Villains Club har altid haft ry for at hyre nogle vilde navne, og er nok de bookere i Danmark, som har skaffet de vildeste navne over de sidste par år sammen med Okyo. Nu skal de have samme høje standard for bookingerne, men gøre klubben mere intim og pige- / scorevenlig.

Det garvede klub-crew Ernstpris, Borneland og Houlberg er bagmændene bag Rust’ nye natklub, og de sørger for, at Mainstage byder på etablerede DJ’s og liveacts, imens Bassment lægger lokaler til upcoming acts som man skal holde øje med. Netop hvad navnet “Hussy” også skal betyde:

En hussy er en værre frækkert. En husmor, der ikke kan holde trussen på, når andre bejlere end ægtemanden byder sig til. Og set i den forstand er Rust den uartige husmor, hvor Mainfloor er den faste elsker med mange års dyrket kærlighed, imens Bassment bejler med nye og spændende upcoming-navne, som er svære at holde fingrene fra.

Åbningsaftenen (24.02.11) byder på endnu et Ed Banger medlem, Mickey Moonlight.

Hussy Opening Night – 24.02.11

Mickey Moonlight (Ed Banger Records)
CopyFlex (Copia Doble Sistema)
Shamrock (Lortehænderne)
Borneland (Hussy Resident)
Lea Lykke (FR – Class 84)
Mr. Léman & Dieckmann (Oslo/Cph)

Pris 40kr

Coco Electrik – Sasparilla Kiss (Mickey Moonlight Remix)

Hussy #2 03.03.11

Caribou (CAN – DJ-Set)
Lou Van (Simons)
Borneland (Hussy Resident)
Puntervold & Dyrhauge (Villains Club)
Frederik Thorngaard (Soundvenue)
Kilimanjaro (Apache EP)

Pris 60kr

Caribou – Sun (Herr Johann Remix)

das

dsa

dsa

Comments:

2 Comments

  1. ser sku frem til caribou-festen drenge. super booking

    1
  2. Scorevenlig?

    2

Leave a Reply

00000000000000000000